Menu kl. 17.00 – 21.00

Forretter

1. Stegte marinerede store rejer
med brød
kr. 95,00

2. Rejecocktail
med brød og smør
kr. 95,00

3. Laksetatar
med brød
kr. 95,00

Fisk

5. Stegte rødspætter
med hvide kartofler, persillesauce og salat
kr. 230,00

6. “Stjerneskud”
2 pandestegte rødspættefileter, 2 hvidvinsdampede fileter, rejer, kaviar, røget laks og dressing. Serveres på ristet brød
kr. 230,00

7. Laks
med kartofler, sauce og salat kr. 230,00 8. Kæmperejer i pikant sauce med kartofler
kr. 230,00

Steaks og kødretter

9. Palads schnitzel
med ærter, brasede kartofler og smørsauce
kr. 210,00

10. Beuf à la Leon, 300 gr.
Mør oksefilet, kartofler, grøntsager og sauce
kr. 285,00

11. Beuf à la Leon, 200 gr.
Mør oksefilet, kartofler, grøntsager og sauce
kr. 210,00

12. Oksemørbrad, 300 gr.
med grøntsager, kartofler og sauce
kr. 320,00

13. Palads Steaktallerken
Mør oksefilet, oksemørbrad, svinemedaillon, svampesauce, kartofler og salat
kr. 320,00

14. Engelsk bøf, 200 gr.
Mør oksefilet med bløde løg, surt, kartofler og smørsauce
kr. 210,00

16. Lammekrone
med grøntsager, kartofler og sauce
kr. 235,00

Desserter

17. Bananasplit
med is og chokoladesauce
kr. 75,00

18. Issymfoni
kr. 75,00

19. Pandekager
med is
kr. 75,00

21. Kaffe / te
kr. 25,00

22. Irish Coffee
med 6 cl. Whisky
kr. 70,00

Kun for børn op til 10 år

23. Fiskefilet
med pommes
kr. 60,00

24. Kyllinge nuggets
med pommes
kr. 60,00

25. Portion pommes
kr. 38,00

27. Børneis
kr. 45,00